fbpx

At Your Service!

Jij bent een sterk groeiende ondernemer die het niet meer alleen wil doen.

Je begon met ondernemen omdat je op je eigen manier verandering wilde brengen. Je wilde iets in de wereld zetten waardoor je anderen kan helpen. Los van de bestaande hokjes. Je hebt dan ook met veel passie en enthousiasme je zaak groot gemaakt.

Maar met die groei kwam ook meer werkdruk en meer verantwoordelijkheid.

Je gelooft nog heel hard in je missie, maar je voelt je vaak overweldigd. Je mailbox puilt uit, je team trekt constant aan je mouw en je klantenwerk stapelt op. Kortom: je hebt het gevoel dat je continue achter de feiten aanloopt en er geen ruimte meer is om te doen wat je eigenlijk het liefst doet.

Je werkt hard, maar het geeft je geen voldoening.

Je verliest je vuur… De gedrevenheid en de passie waarmee je aan je ondernemersavontuur begon, raakt ondergesneeuwd.

Wat als er iemand zou bestaan die met jou mee op pad ging?

Jij wil graag naar dat volgende niveau met je bedrijf: meer klanten bereiken, meer omzet draaien en/of nieuwe producten lanceren. Kortom, meer impact!

Als online business manager ben ik jouw partner in crime. Ik luister naar jouw visie en zet deze met veel enthousiasme om in concrete acties. Ik ontdoe je van de ruis door operationele taken van je over te nemen. Ik zorg voor meer structuur & vlotte processen en ben de dagelijkse schakel tussen jou en je team.

Als online business manager is het mijn missie om met enthousiasme jouw visie uit te dragen. Ik ben jouw warm klankbord en ik ontzorg je van de dagelijkse coördinatie.

Waarom zou je mij als online business manager inschakelen?

 • Meer goesting: Als jouw visie & waarden aansluiten bij de mijne, ben ik de eerste om mee op de barricade te staan. Ik smijt mij met zoveel enthousiasme op jouw zaak dat het aanstekelijk werkt.
 • Meer tijd voor jou als ondernemer & als mens: Doordat ik een aantal taken van je overneem komt er tijd voor jou vrij. Deze kan je invullen met taken die je vuur weer laten branden en/of er komt tijd vrij voor je familie & vrienden.
 • Meer omzet: Ik neem de operationele taken van je over zodat er ruimte vrij komt om je visie om te zetten in nieuwe producten of diensten. Dit zal zorgen voor extra omzet in je bedrijf.
 • Efficiënter & simpeler ondernemen: Samen nemen we de processen in je business onder de loep en kijken we waar we kunnen vereenvoudigen of optimaliseren. Ik behoud het overzicht en zorg dat de juiste mensen op de juiste plek zitten zodat elk project vlot(ter) tot een goed einde wordt gebracht.
 • Geen extra kosten: Ik werk volledig remote en heb mijn eigen materiaal.
 • Meer rust & zingeving: Doordat ik je ontzorg van de dagelijkse coördinatie van je business komt er mentale ruimte vrij zodat je je zorgeloos kan focussen op de dingen die leuk vindt binnen je bedrijf of daarbuiten.

Ik kan je helpen met…

 • Project management: Ik leid de lopende projecten in goede banen. Ik zorg dat deadlines behaald worden, stuur waar nodig teamleden aan, bewaak het budget en zorg ervoor dat het project vlot tot een goed einde wordt gebracht.
 • Content planning en content creatie: Ik help je bij het opstellen van een content plan en zorg dat dit wordt uitgevoerd.
 • Event management: Een live klantendag, een online summit, een lancering van een nieuw product, … Ik neem de praktische organisatie op mij zodat jij je enkel op de inhoud hebt te focussen.
 • Aansturen van je team: Ik zorg ervoor dat je teamleden weten wat er van hen verwacht wordt en ben hun eerste aanspreekpunt.
 • Processen stroomlijnen en optimaliseren: Waar nodig bekijken we samen welke procedure we efficiënter kunnen maken en kunnen versimpelen.
 • Warm klankbord: Je hoeft niet elke beslissing alleen te nemen. Ik denk mee na en stel je verdiepingsvragen zodat je makkelijker én sneller de knoop kan doorhakken.

Ik werkte 6 jaar lang als freelancer voor tv-programma’s als Kinderen van Dewindt, Witse, Het Huis Anubis, Danni Lowinski, … Ik groeide daar door van setopnameleider (waar ik mijn hospitality skills ontwikkelde) tot productieleider (denk: alles en iedereen op de juiste plek krijgen).

Nadien organiseerde ik 3 jaar lang gezinsevenementen voor Stad Mechelen voor 500 tot 12.000 bezoekers en heb opgeteld 5 jaar ervaring als leidinggevende in mijn rugzak.

Mijn sterkte zit ‘m in mijn helikopterview. Ik weet perfect hoe je een project van A tot Z moet aanpakken, maar vergeet nooit the bigger picture.

Ik werk(te) als OBM al voor:

Hoe werkt dat?

1

Uiteraard houden we eerst een verkennend gesprek. Als we een (langdurige) samenwerking aangaan, moet het klikken. In een connectiegesprek van een halfuurtje luister ik naar je dromen, noden en wensen en vertel meteen welke meerwaarde ik voor jou kan zijn.

2

Voelen we beiden een klik, dan bespreken we in onze opstartmeeting welke ondersteuning je nodig hebt en hoe we deze gaan vormgeven. Hoeveel ondersteuning verwacht je? Welke taken neem ik van je over? Hoe staat het met de lopende projecten?

3

Onze samenwerking duurt minstens 3 maanden. (Op elkaar ingespeeld geraken, vraagt nu eenmaal wat tijd.) Ik smijt me met enthousiasme en toewijding op jouw zaak en de doelen die jij voor ogen hebt. Pinky promise! Wil je de samenwerking nadien verlengen of opdrijven, dan kan dat uiteraard!

Tarieven

Om het zowel voor jou als voor mij overzichtelijk & transparant te houden, bied ik 3 pakketten aan. Tijdens ons kennismakingsgesprek adviseer ik je welk pakket het best bij jouw noden past.

Small

👉 Ik werk 10 à 15 uur per maand voor jou.
👉 2 Zoom-calls per maand.
👉 We houden contact via Whatsapp.
👉 We werken samen in Notion.
👉 Jij bepaalt welke taken ik voor je uitvoer.
👉 Vaste maandelijkse investering van € 960 (excl. BTW)

Medium

👉 Ik werk 20 à 25 uur per maand voor jou.
👉 Minstens 2 Zoom-calls per maand.
👉 We houden contact via Whatsapp.
👉 We werken samen in Notion.
👉 Jij bepaalt welke taken ik voor je uitvoer.
👉 Vaste maandelijkse investering van € 1.760 (excl. BTW)

At Your Service

👉 Full-on ondersteuning voor jouw business.*
👉 Wekelijkse Zoom-call.
👉 We houden contact via Whatsapp.
👉 We werken samen in Notion.
👉 Ieder kwartaal een meeting bij jou op kantoor.
👉 Vaste maandelijkse investering van € 2.560 (excl. BTW)

*Ik reken hiervoor 30-35u per maand, daarmee komen we al een heel eind, geloof me.

Wat anderen over mij zeggen…

%d bloggers liken dit: