fbpx

Over Geertrui en Team Jeanne

Hi!

Leuk dat je hier bent.
Ik ben Geertrui, flexibele duizendpoot en oprichter van Team Jeanne. Voor ik mezelf verder voorstel, neem ik je graag mee in het verhaal van Jeanne.

Jeanne is mijn oma. En voor mij de eerste echte sidekick avant la lettre. Mijn oma was een typische huisvrouw en de stille kracht thuis. Waar mijn grootvader de man van de carrière en de grote wijsheden was, zorgde zij ervoor dat thuis alles op rolletjes liep.

Mijn grootouders woonden een paar huizen verder, dus ik was daar zowat kind aan huis. Wat ik mij herinner is de warmte en de openheid waarmee ze altijd klaar stonden. En hoe ze samen na al die jaren hun flow hadden gevonden waardoor ze met een ogenschijnlijk gemak door het leven gingen. Oké, ik heb hen enkel gekend toen ze al met pensioen waren, dus echt representatief voor mijn huidige situatie en de maatschappij waar we nu in leven, is dat niet. Maar het gevoel van die nostalgische terugblik is wel wat voor mij aan de bron van de missie van Team Jeanne ligt. Met kerst was het mijn grootvader die met mij de kerstboom versierde en zij stond ondertussen pannenkoeken te bakken die we na afloop samen smakelijk verorberden. Of ze stond thuis de patatjes te koken terwijl hij bij ons een bezoekje kwam brengen. Hij had de ruimte om dat te doen omdat zij ervoor zorgde dat de dingen gebeurden die moesten gebeuren. En ja, je kan dat met een kritische feministische blik bekijken, maar dat is nu even niet mijn punt. ZIJ was gewoon de perfecte sidekick van mijn grootvader! Zij deed wat ze goed kon zodat hij kon doen waar hij goed in was. Ze vervulde schijnbaar moeiteloos alle randvoorwaarden en deed dat met zoveel warmte dat het telkens een plezier was om bij hen thuis te komen.

Dat is wat ik als sidekick voor jou wil zijn: die warme enthousiasteling die mee droomt en plannen smeedt en jou tegelijkertijd ook ontlast van wat kwalijke energievreters. Dus koos ik voor een eerbetoon aan mijn oma en Team Jeanne was geboren!

En ik ben Geertrui…

Met 6 jaar ervaring in de media, 3 jaar ervaring in evenementen voor Stad Mechelen en 2 jaar als leidinggevende achter de rug, heb ik al stevig wat kennis in mijn rugzak op vlak van project- en eventorganisatie.

Daarnaast startte ik 2 jaar geleden Shit got real, een blog over ons rijkelijk (insert 3 kinderen!) doch onvoorspelbaar (het zijn 3 jongens!) gezinsleven waardoor de passie voor het schrijven ontkiemde.

Ik droomde er al een tijdje van om mijn eigen zaak op te starten. Ik deed mijn werk wel graag, maar het ontbrak me aan vrijheid. Vrijheid om mijn eigen missie uit te voeren, om 100% mezelf te kunnen zijn. Daarom gooide ik al mijn expertises in the mix en zo ontstond Team Jeanne, mijn eigen bedrijf dat verbinding hoog in het vaandel draagt!

Met Team Jeanne haal je de geknipte sidekick in huis waardoor jij weer meer ruimte en vrijheid gaat ervaren in je onderneming. Ik neem een deel van de zorgen weg en samen vormen we een team om zo jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen. Ik ben een warm klankbord, een efficiënte sparringpartner en de fluwelen stok achter de deur. Ik sta je bij op vlak van project- en organisatieondersteuning zodat jij kan shinen door volop in te zetten op jouw talenten.

Daarnaast coach ik jou als ondernemer zodat je (weer) vrij en met goesting gaat ondernemen. Mijn stokpaardje: bewust en intentioneel ondernemen! Pas als jij je bewust bent van jouw patronen, kan je bijsturen en ondernemen op jouw manier. You do you!

%d bloggers liken dit: